*Ελληνικά |
Ποσειδωνία
Ενημερωτικό δελτίο
Online επισκέπτες: 2
Επιστροφή Εκτύπωση περιεχομένου Αποστολή σελίδας με e-mail
Ιστορικό - Σκοπός του εκτροφείου μας
Αυτή η ιστοσελίδα απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της υπέροχης φυλής ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ, σε αυτόν το μικρό φερμαδόρικο σκύλο με τις μεγάλες επιδόσεις.

Το εκτροφείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ» εκτρέφει μόνο ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ.

FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE ΑΡΙΘ.ΚΑΤΑΧΩΡ. Νο15/97

Ο δικτυακός τόπος που βρίσκεστε, είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας μου που ξεκίνησε το 1985, όταν πρωτοάρχισα να ασχολούμαι συστηματικά με την υπέροχη φυλή: ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ.

Ο σκοπός του δικτυακού αυτού τόπου είναι η εξάπλωση της φυλής αυτής.

 

Το πρώτο εισαγόμενο κουτάβι από Γαλλία (Loupiotte des Pigenettes) εισήλθε από το εκτροφείο «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ» μαζί με τον πρόεδρο ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ Γαλλίας κο LEON LE LOUET φιλοξενούμενο στην Αθήνα κατόπιν προσωπικής φιλίας στις 25/01/1996.

Από αριστερά προς τα δεξιά.
κος F. Haskap , κος G. Kalatzis, κα Wreesmann, κος I. Koutsomanolis, κος Wreesmann, κος J. M ϋ ller, κος H. Haskap, κος A. Katsikis.

Προσωπικοί φίλοι και μέλη του Δ.Σ. του ομίλου ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ Γερμανίας που φιλοξενήθηκαν στην Θεσσαλονίκη και παρακολούθησαν την 3 η Εθνική έκθεση εκτροφής Επανιελ Μπρετον στην Θεσσαλονίκη 31/05/1998 με κριτή τον κ ο Pierre Gaudin - Bricaud. (Ευχαριστώ πολύ τους φίλους μου από τη Γερμανία που συνέλαβαν κι αυτοί προς τη βελτίωση του Επανιέλ Μπρετόν στην Ελλάδα)

κος H. Haskap εκτροφέας ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ Γερμανίας «Kl ϋ nenmoor»
κος J. M ϋ ller εκτροφέας ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ Γερμανίας «Hubertush ό he»
κος H. Wreesmann εκτροφέας ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ Γερμανίας «Junkenhof»

 
 
Επιστροφή Αρχή σελίδας Εκτύπωση περιεχομένου